Základní škola Františka Formana

Facebook
  • Základní škola Františka Formana > Aktuality ZŠ > Talent show – školní kolo
  • Talent show 2024 na naší škole – FOTOGALERIE zde

     

    V dnešním školním kole Talent show 2024 se naše škola může pyšnit skvělými výkony a talentovanými žáky, kteří nás budou reprezentovat na velkém finále v kině Luna dne 15.4. Soutěž pořádána Městským úřadem obvodu Ostrava-Jih slibuje nezapomenutelné zážitky a ukázku skvělých dovedností. 

    V kategorii prvního stupně ZŠ si vítězství ve školním kole odnesla Markéta Božková z 3.B s vystoupením v aerobiku, následovaná Janem Kasperem ze třídy 3.A, který si získal 2. místo svými rychlými pohyby Rubikovou kostkou. Třetí místo pak patřilo Natálii Držíkové z 5.C za její mažoretky.

    Na druhém stupni se umístil na 1. místě Matyáš Blažek z 9.B s elektrickou kytarou, druhé místo obsadil Radim Olšák ze třídy 6.B s vystoupením na klavír.

    Všichni účinkující byli úžasní. Všem tímto gratulujeme! 

    Výsledky vyhlásili členové poroty, kde jako čestný host působil pan místostarosta Otakar Šimík. Jeho přítomnost dodala soutěži ještě větší vážnosti a žáci ocenili možnost prezentovat své dovednosti před takovým významným hostem.

    Těšíme se na další kolo soutěže a držíme našim talentovaným reprezentantům palce na finále v kině Luna dne 14. května. Buďte s námi a podpořte naše školní talenty na jejich cestě ke slávě!

    Mgr. Eva Králová